TOTO-pesuistuin – Luksusta arkeesi

TOTO Washlet -malliston bideet ovat laadukasta premium-tasoa.

Yhteystietomme

Washletin vuonna 1980 kehittänyt TOTO on markkinoiden suurin valmistaja ja edelläkävijä, joka on tarjonnut puhdistavaa WC-tekniikkaa huippudesigniin yhdistettynä jo vuodesta 1917 saakka. Jos arvostat laadukasta arjen luksusta, TOTO-pesuistuin on ehdottomasti sinun valintasi.

Nykyaikaisia tuoteratkaisuja

TOTO-bideet ovat saaneet inspiraationsa japanilaistyylisestä minimalistisesta suunnittelusta, johon on lisätty modernia bideetekniikkaa. TOTO korostaakin mallistossaan designin ja laadun ohella myös huipputason innovatiivisuutta.

Tällaisia ovat esimerkiksi reunaton Tornado Flush WC-istuin, joka huuhtelee tehokkaasti pienellä vesimäärällä. Tässä mallissa on tarttumattomat pinnoitteet (CEFIONTECHT) yhdistettynä pinnat puhtaana pitävään PreMist-toimintoon sekä antibakteerinen Ewater+-vedenkäsittely.

TOTO on alansa ehdoton edelläkävijä, joka tunnetaan maailmalla alkuperäisenä elektronisen bideen eli Washletin keksijänä. Lopputuloksena on äärimmäisen korkealaatuinen tuote, jonka kaikkia ominaisuuksia ei voi ehkä nähdä paljain silmin, mutta ne voi tuntea jokapäiväisessä käytössä. Jotakin TOTO-tuotteiden huikeasta suosiosta kertoo se, että Washleteja on myyty jo yli 50 miljoonaa kappaletta ympäri maailman.

Monipuolinen mallisto

Monipuolisesta TOTO Bidee -mallistosta löytyy useita eri tuotteita, jotka on varusteltu kaikkein uusimmin mukavuuksin. Säädettävä ja hallittu lämminvesisuihku, haluttuun lämpötilaan lämmitettävä istuin, tehokas kuivaustoiminto, lian tarttumista ehkäisevä WC-istuimen esikastelu sekä virran- ja vedensäästöominaisuudet tekevät tuotteista miellyttäviä ja ekologisia käyttää. Toiminnot ovat ohjattavissa kätevästi markkinoiden parhaalla kaukosäätimellä.

Tutustu TOTOn EU-mallistoon

Washlet ja siihen sopiva WC-istuin

TOTO Bidee -malliston Washletit ja WC-istuimet on pääsääntöisesti suunniteltu yhteen niin, että jos haluat kylpyhuoneeseesi ripauksen todella viimeistelyä designia, hankit sekä Washletin että TOTOn huippuunsa kehitellyn WC-istuimen. Yhdessä ne muodostavat korkealaatuisen esteettisen kokonaisuuden.

Hygieeninen ja helppokäyttöinen

Kaikki TOTOn bidee-mallit tarjoavat yhtä hygieenisen ja helppokäyttöisen käyttökokemuksen korkeatasoisesta suunnittelusta tai monipuolisista mukavuuksista tinkimättä. Kun haluat parasta kylpyhuoneeseesi, TOTOn bidee-tuotteet on tarkoitettu juuri sinulle.

Onko sinulla kysyttävää?

Tuotteiden arvioitu toimitusaika on noin 2–3 viikkoa. Jos mielenkiintosi heräsi tai sinulla on lisäkysymyksiä tuotteisiin tai yleisesti bideisiin liittyen, ota meihin yhteyttä.