Apuväline intiimihygieniaan

Viudetan wc-bideet ovat oiva apuväline intiimihygieniaan ja oman hygienian ylläpitämiseen helposti ja vaivatta. Viudettan edustamat bideet on hyväksytty korvattavaksi apuvälineiksi jo useissa maissa, kuten muun muassa Ruotsissa ja Norjassa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tällöin apuväline on testattu varsin tarkkaan ja se on läpäissyt kaikki hyväksytylle apuvälineelle asetetut vaatimukset. Myös Suomessa wc-bideitä käytetään intiimihygienian apuvälineenä, ja monet kunnat korvaavat aiheutuvat kulut käyttäjälle.

Apuväline intiimihygieniaan. Viudetta Oy myy erilaiset wc-bideet hygienian ylläpitämiseen helposti ja vaivattomasti.WC-bidee helpottaa vessassa käyntiä ja asiointia huomattavasti, lisäksi se auttaa oman intiimihygienian hoitamisessa. Esimerkiksi monelle liikuntarajoitteiselle apuväline on tuonut huomattavan paljon apua ja edistänyt paljon omatoimisuutta. WC-bideetä on mahdollista ohjata kaukosäätimen ohella myös erillisillä isoilla napeilla tai muilla vastaavilla ympäristöhallintajärjestelmien kytkimillä. Nämä napit voidaan sitten sijoittaa käyttäjän haluamaan paikkaan, josta ne ovat helposti käytettävissä, kuten vaikkapa seinälle bideen viereen tai vaikka lattialle.

Bideen avulla alapesu käy vaivatta

Kuten mainittua, nykyaikainen bidee on lyömätön apuväline intiimihygieniaan ja sen ylläpitämiseen. Bideen avulla alapesu käy vaivatta ja mukavasti, sillä sen voi säätää monipuolisesti esimerkiksi lämpötilaltaan. Tietyissä malleissa jo itse istuinosan lämpötilan voi valita niin, ettei istuminen koskaan tunnu kylmältä tai viileältä. Luonnollisesti myös veden lämpötilan ja vedenpaineen määrän voi säätää omien mieltymystensä mukaiseksi.

Wc-bideen käyttöönottoa helpottaa se, että useimmat mallit sopivat suoraan tavallisten wc-istuimen päälle muodostaen näin kätevän kokonaisuuden. Toki on olemassa myös sellaisia malleja, jotka muistuttavat wc-pönttöä mutta ovat vain bidee-suihkuja. Nämä keraamiset altaat ovat maassamme hieman harvinaisempia, sillä useimmiten suositaan juuri wc-istuimen päälle asennettavaa erillistä bidee-mallia.

Jos haluat tutustua bidee-apuvälineisiin eri kohteissa, löydät sellaiset esimerkiksi Helsingistä Toimiva koti (Ruosilantie 11, 00390 Helsinki) tai Turusta Kunnon Kodista (Ruiskatu 8, 20720 Turku). Myös Jyväskylässä Älykkäässä Kodissa on yksi malli.

Jos kaipaat lisätietoja, ota meihin yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!