TOTO Washlet

Luksusta arkeesi ja kylpyhuoneeseesi

Washlet-malliston TOTO bidee -tuotteet ovat laadukkaita premium-tason WC-bideitä. Washletin vuonna 1980 kehittänyt TOTO on markkinoiden suurin valmistaja ja edelläkävijä, joka on tarjonnut puhdistavaa WC-tekniikkaa huippudesigniin yhdistettynä jo vuodesta 1917 saakka. Jos arvostat laadukasta arjen luksusta, TOTO on ehdottomasti sinun valintasi.

Nykyaikaisia tuoteratkaisuja

TOTO bidee -tuotteet ovat saaneet inspiraationsa japanilaistyylisestä minimalistisesta suunnittelusta, johon on lisätty modernia bideetekniikkaa. TOTO korostaakin mallistossaan designin ja laadun ohella myös huipputason innovatiivisuutta.

Tällaisia ovat esimerkiksi reunaton Tornado Flush WC-istuin, joka huuhtelee tehokkaasti pienellä vesimäärällä, tarttumattomat pinnoitteet (CEFIONTECHT) yhdistettynä pinnat puhtaana pitävään PreMist-toimintoon sekä antibakteerinen Ewater+-vedenkäsittely. TOTO on alansa ehdoton edelläkävijä, joka tunnetaan maailmalla alkuperäisenä elektronisen bideen eli Washletin keksijänä.

Lopputuloksena on äärimmäisen korkealaatuinen tuote, jonka kaikkia ominaisuuksia ei voi ehkä nähdä paljain silmin, mutta ne voi tuntea jokapäiväisessä käytössä. Jotakin TOTO-tuotteiden huikeasta suosiosta kertoo se, että Washletteja on myyty jo yli 40 000 000 kappaletta ympäri maailmaa.

Monipuolinen mallisto

Monipuolisesta TOTO Bidee -mallistosta löytyy useita eri tuotteita, jotka on varusteltu kaikkein uusimmin mukavuuksin. Säädettävä ja hallittu lämminvesisuihku, haluttuun lämpötilaan lämmitettävä istuin, tehokas kuivaustoiminto, lian tarttumista ehkäisevä WC-istuimen esikastelu sekä virran- ja vedensäästöominaisuudet tekevät tuotteista miellyttäviä ja ekologisia käyttää. Toiminnot ovat ohjattavissa kätevästi markkinoiden parhaalla kaukosäätimellä.

Washlet ja siihen sopiva WC-istuin

TOTO Bidee -malliston Washletit ja WC-istuimet on pääsääntöisesti suunniteltu yhteen niin, että jos haluat kylpyhuoneeseesi ripauksen todella viimeistelyä designia, hankit sekä Washletin että TOTO:n huippuunsa kehitellyn WC-istuimen. Yhdessä ne muodostavat korkealaatuisen esteettisen kokonaisuuden.

Hygieeninen ja helppokäyttöinen

Kaikki TOTO bidee -mallit tarjoavat yhtä hygieenisen ja helppokäyttöisen käyttökokemuksen korkeatasoisesta suunnittelusta tai monipuolisista mukavuuksista tinkimättä. Kun haluat parasta kylpyhuoneeseesi, TOTO bidee -tuotteet ovat tarkoitettu juuri sinulle.

TOTO:n EU mallisto löytyy netistä: www.eu.toto.com.

Onko sinulla kysyttävää?

Tuotteiden arvioitu toimitusaika on noin 2 viikkoa. Jos mielenkiintosi heräsi tai sinulla on lisäkysymyksiä tuotteisiin tai yleisesti bideeseen liittyen, ota meihin yhteyttä.