TOTO Washlet

TOTO bidee -tuotteet - eli Washlet-mallisto - ovat laadukkaita premium-tason WC-bideitä markkinoiden suurimmalta valmistajalta ja alan edelläkävijältä, joka on tarjonnut puhdistavaa WC-tekniikkaa huippudesigniin yhdistettynä jo vuodesta 1917. Washletin TOTO kehitti 1980. Jos arvostat laadukasta arjen luksusta, TOTO on ehdottomasti sinun valintasi.

TOTO bidee -tuotteet ovat saaneet inspiraationsa japanilaistyylisestä minimalistisesta suunnittelusta, lisäten mukaan modernia bidee-tekniikkaa. TOTO korostaakin designin ja laadun ohella myös huipputason innovatiivisuutta mallistossaan. Tällaisia ovat esim. reunaton Tornado Flush wc -istuin, joka huuhtelee tehokkaasti pienellä vesimäärällä, tarttumattomat pinnoitteet (CEFIONTECHT) yhdistettynä PreMist -toimintoon joka pitää pinnat puhtaana, Ewater+ antibakteerinen veden käsittely jne.TOTO on alansa ehdoton edelläkävijä ja tunnetaan maailmalla alkuperäisenä elektronisen bideen, eli Washletin keksijänä.

Lopputuloksena on äärimmäisen korkealaatuinen tuote, jonka kaikkia ominaisuuksia ei voi ehkä nähdä paljain silmin, mutta ne voi tuntea jokapäiväisessä käytössä. Jotakin TOTO-tuotteiden huikeasta suosiosta kertoo se, että Washletteja on myyty jo yli 40 000 000 kappaletta ympäri maailmaa.

Monipuolinen mallisto

Monipuolisesta TOTO bidee -mallistosta löytyy useita eri malleja, jotka on varusteltu kaikkein uusimin mukavuuksin. Säädettävä ja hallittu lämminvesisuihku, haluttuun lämpötilaan lämmitettävä istuin, tehokas kuivaustoiminto, wc -istuimen esikastelu joka ehkäisee lian tarttumista wc -istuimeen sekä virran- ja vedensäästöominaisuudet tekevät tuotteista miellyttäviä ja ekologisia käyttää. Toiminnot ovat ohjattavissa kätevästi markkinoiden parhaalla kaukosäätimellä. 

TOTO Bidee -malliston Washletit ja WC-istuimet on pääsääntöisesti suunniteltu yhteen niin, että jos haluat ripauksen todella viimeistelyä designia kylpyhuoneeseesi, hankit sekä TOTO:n huippuunsa kehitellyn wc -istuimen sekä Washletin yhdessä jolloin ne muodostavat korkealaatuisen esteettisen kokonaisuuden.

Saimme TOTO:lta aivan uuden Washlet CF -mallin joka on ainoa WC-bidee joka sopii kaikkiin olemassa oleviin WC-istuimiin. Tässä mallissa on mukana kaikki keskeiset Washlettien ominaisuudet ja erinomainen laatu, sopivaan hintaan.  

Kaikki TOTO bidee -mallit tarjoavat yhtä hygieenisen ja helppokäyttöisen käyttökokemuksen, korkeatasoisesta suunnittelusta tai monipuolisista mukavuuksista tinkimättä. Kun haluat parasta kylpyhuoneeseesi, TOTO bidee -tuotteet ovat tarkoitettu juuri sinulle. 

Voimme toimittaa TOTO:lta kattavasti koko Suomeen EU-alueelle suunnattua mallistoa. Washlet CF on varastotuote jota on saatavilla heti. Muita tuotteita saa tilaamalla. Arvioitu tilausaika muille tuotteille on noin 1-2 viikkoa. Jos mielenkiintosi heräsi tai sinulla on lisäkysymyksiä tuotteisiin tai yleisesti bideeseen liittyen, ota meihin yhteyttä.

Tutustu TOTO:n Washlet -mallistoon paremmin täällä

Tuotteet

Washlet CF perustiedot:


Washlet CF hinta on 1580€ + alv 379,20€, yhteensä 1956,20€