Viudetta, på svenska

Viudetta är ledande specialist och distributör av elektroniska bidéer i Finland. Vi har jobbat med vårdpersonal och hälsoorganisationer i mer än tio år. Vårt mål är att hjälpa människor som har svårigheter med att klara sig själv på toaletten. Vi har en utmaning inom hälsa och vård, kostnaderna ökar och antalet personer som behöver hjälp kommer att växa. Vårdpersonalen ökar inte i antal.


En toalett bidé (Washlet) monteras på en toalettstol. Den ersätter toalettpappret och tvättar rent och hygieniskt med varmt vatten och torkar med varm luft.

WC–bidén har visat sig vara behändig för personer med fysiska funktionsnedsättningar. Den elektroniska bidén möjliggör att personen klarar sig ensam på toaletten. Att man klarar sig på toaletten ger en känsla av självständighet och fysisk integritet, och ökar dessutom intimhygienen. När behovet av assistans på toaletten minskar sparar man också på vårdkostnader.

Som marknadsledare och ledande leverantör för hälsosektorn erbjuder vi alltid vår expertis och rådgivning till förfogande i alla projekt, stora och små. Våra produkter används i nästan alla kommuner i Finland och vi har testat våra lösningar och produkter framgångsrikt i många projekt.

WC-bidén i korthet:

  • Lämplig för alla: vuxna, barn, äldre och handikappade
  • Tvättar bekvämt och resultatet är alltid bra
  • Det bästa sättet att rengöra stjärten och förhindra hudirritation och inflammation
  • Inget toalettpapper krävs
  • WC–bidén monteras på toalettstolen och kräver inget extra utrymme
  • Ekologiskt, sparar på naturresurser, låga driftskostnader
  • Om en person behöver hjälp på toaletten, ökar wc-bidén självständigheten och minskar behovet av hjälp
Viudetta har en lämplig modell för alla wc användare. TOTO Washlet är branschens premium produkt och TOTO har ett brett utbud av produkter för att tillfredsställa den krävande smaken. BioBidet 1000 har varit den mest sålda bidén i flera år och priset / kvaliteten är mycket bra. Jasmin Care Bidet är speciellt utformad för hjälp och vård. Jasmin har ett brett utbud accessoarer att komplettera med vid behov.

Viudetta har väl testade elektroniska toaletter och våra bidélösningar passar för alla personer som inte annars klarar sig på egen hand i toaletten. Självständiga människor som klarar som med lämplig utrustning mår bra och behöver inte hjälp. Det innebär kostnadsbesparingar och produktivitetsökning inom hälsovården.

Vi vill göra livet enklare och självständigare för personer med olika funktionshinder eller nedsatt funktion på toaletten.

Kontakta oss, vi betjänar gärna också på svenska.