Clean Sense

Yhdysvaltalaisen Clean Sensen valmistamat bideet ovat hintaansa nähden laadukkaita, suoraan wc-istuimen päälle asennettavia bideeistuimia.

Clean Sense wc -bidee on elektroninen bidee, joka pesee vedellä alapään puhtaaksi ja kuivaa lämpöisellä ilmalla kuivaksi. WC -bidee (kutsutaan usein myös Washletiksi) korvaa wc -paperin kokonaan tai sitä voidaan käyttää paperin jälkeen pesun suorittamiseen. Vedellä pesu on hellavarainen ja hygieeninen, vähentää ihon ärsytystä ja säästää luontoa.

Maailmalla on entistä enemmän alettu kiinnittämään huomioita puhtauteen, jota teknologian avulla voidaan parantaa ja sattaa näin wc-käynti aivan uudelle tasolle. WC-bidee joka pesee automaattisesti ja hellävaraisesti imtiimialuemme, on tehokas tapa varmistaa täydellinen puhtaus ja ennaltaehkäistä tehokkaasti tulehdus ongelmien syntymistä.

Clean Sense on panostanut erityisesti monipuolisiin ominaisuuksiin sekä käyttömukavuuteen. Kaukosäätimessä on erillinen LCD-näyttö josta saa heti tiedon perussäädöistä. CleanSense on yksi markkinoiden suosituimmista bideevalmistajista ja hinta / laatu ovat tässä tuotteessa todella kohdallaan. Tuotteiden valkoinen väri saa ne istumaan myös visuaalisesti valtaosaan tavallisista wc-istuimista muodostaen näin esteettisesti huomaamattoman mutta hygieenisen toimivan kokonaisuuden.

Clean Senseä on saatavilla kaksi eri kokoa: "round" (keskikoko) ja "elongiated" (iso). WC-istuimen sopivuus kannattaa tarkistaa ennen tilaamista ja asennusta. Pieni koko voidaan asentaa kaikkiin olemassa oleviin wc istuimiin. Keskikoisen WC-bideen vaatimus on että WC -istuimen mitta vesisäiliöstä ihan eteen on 49 cm ja ison WC-bideen vaatimus on 52 cm (Katso RT-tuotekortti).

Jos olet kiinnostunut edustamistamme Clean Sense -tuotteista, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Kerromme mielellämme lisää Clean Sensen lyömättömistä eduista ja ominaisuuksista ja siitä, miksi ne sopivat erinomaisesti juuri sinulle.

Tuotteet

Clean Sense Bin 1500R

Kolme kokoa.
Sopii kaikille wc-istuimille.

Vesisuihku tulee istuinrenkaan alla olevasta suuttimesta automaattisesti, eikä sitä tarvitse suunnata käsin. Käynnistämiseen tarvitaan vain napin painallus kaukosäätimestä. Veden lämpötilan ja suihkun voimakkuuden voi säätää mieleisekseen etukäteen.

Clean Sense asennus