Bio Bidet

BioBidet on markkinoiden tunnetumpia wc-bideita ja saavuttanut USA:ssa ja Euroopassa suuren suosion. Yrityksen tuotteissa hinta-laatu-suhde on enemmän kuin kohdallaan. Laadukkaiden ja nykyaikaisten ratkaisujensa ansiosta Bio Bidet on noussut myyntitilastojen kärkeen. BioBidet 1000 mallia on valmistettu jo kymmen vuotta ja se on osoittautunut hyvin toimivaksi ja kestäväksi. Yrityksen tavoitteena on tarjota ihmisille ympäri maailman vaivatonta ja ensiluokkaista WC-hygieniaa vain napin painalluksella.

BioBidet on wc -istuimen päälle asennettava elektroninen bidee, joka pesee vedellä alapään puhtaaksi ja kuivaa lämpöisellä ilmalla kuivaksi. WC -bidee (kutsutaan usein myös Washletiksi) korvaa wc -paperin kokonaan tai sitä voidaan käyttää paperin jälkeen pesun suorittamiseen. Vedellä pesu on hellavarainen ja hygieeninen, vähentää ihon ärsytystä ja säästää luontoa.

Veden lämpötila ja pesupaine säädetään etukäteen halutuksi kaukosäätimestä, jolloin pesu on miellyttävä ja juuri sopiva. Pesu onnistuu aina ja pesutulos on erinomainen. Siksi BioBidet on saavuttanut varsinkin niiden henkilöiden suosion joilla alapään hygienian hoito on tärkeää ja vaaditaan hyvää puhtautta. Myös henkilöt  joilla wc -paperin käyttö on hankalaa, tai jostain syystä eivät voi käyttää wc -paperia ovat olleet tyytyväisiä WC -bideen käyttöön.

Helppokäyttöiset Bio Bidet -bideet asennetaan varsinaisten WC-istuinten päälle eikä vie WC:stä tilaa. Kaukosäädin on selkeä ja helppokäyttöinen. Saatavilla on kahta eri kokoa: "round" (keskikoko) ja "elongiated" (iso). WC-istuimen sopivuus kannattaa tarkistaa ennen tilaamista ja asennusta. Keskikoisen WC-bideen vaatimus on että WC -istuimen mitta vesisäiliöstä ihan eteen on 49 cm ja ison WC-bideen vaatimus on 52 cm (Katso RT-tuotekortti).

Laadukkaat Bio Bidet -bideetuotteet käyttävät patentoitua ja yksilöllistä teknologiaa osana täydellisen bideekokemuksen luomista. Korkea laatu on yrityksen kaikille tuotteille tinkimätön asia. Sen takia meidän on luontevaa edustaa omalta osaltamme Bio Bidet -tuoteperhettä; ne ovat korkeatasoisia, kestäviä ja soveltuvat hyvin eri asiakkaiden käyttötarkoituksiin. 

Tuotteet

Bio Bidet 1000

Asennetaan wc-istuimen päälle, kannen tilalle.
Ovaali ja pyöreämpi malli.
Vaativat isomman wc-istuimen.

Pesuvarressa on portaaton säätö ja se puhdistaa itse itsensä. Istuinosan lämpötilan voi säätää itselle miellyttäväksi. Kansi ja istuin toimivat pehmeällä hydraulisella mekanismilla. Bidet tunnistaa istujan painosta, joten sen käynnistäminen kaukosäätimestä tai istuinohjaimesta vahingossa on mahdotonta. Pesu on tehokas, mutta hellävarainen, eikä vesi roisku kastelemaan vaatteita. Valittavana on kaksi kokoa, keskikokoinen (round) ja iso (elongiated).

Tekniset tiedot

 Sähkö AC 240 V 50 Hz
 Sähköjohto Maadoitettu 1,8m johto
 Virrankulutus,vesi 600 w max
 Veden lämmitys Max 1,2 l/min
 Veden lämpötila säädettävissä 30 - 40 C
 Veden paine johon liitetään 0,4 - 7,5 kgf/mc2 (0,04MPa - 0,74 Mpa)
 Istuimen lämmitys 55W, termostaatti
 Istuimen lämpötila säädettävissä
 Kuivain, teho 250 w
 Kaukosäädin toimii pattereilla 2 X AA
 Asennusreiät pulteille 125 - 207 mm
 WC istuimen koko minimipituus vesisäiliöstä etureunan 0,49cm
 Liitosjohto, vesi 1 m + T haara mukana
 Mitat 475 - 525 - 185 mm
 Paino noin 5.4 Kg
 Valmistusmaa E-Korea
 Hinta 1290 eur + ALV yht 1599,60 eur
 CE -hyväksytty, IPX4

Klikkaa tästä:

Rt-tuotekortti
Clean Sense manuaali
Biobidet manuaali
WC-bideen kolme kokoa

Bio Bidet asennus