Pesevä ja kuivaava wc-istuin, helppo tapa huolehtia hygieniasta

Talon käytetyin istuin saattaa hyvinkin löytyä wc-tiloista. Sen takia siihen kannattaakin panostaa, aivan kuten myös henkilökohtaiseen hygieniaan, joka on meidän jokaisen oikeus ja varsin tärkeä osa hyvinvointiamme. Juuri siksi Viudetta tarjoaa helpot ja jokaiseen vessaan sopivat ratkaisut, jotka helpottavat hygienian ylläpitämisessä. Nykyaikaiset Bio Bidet, Clean Sense ja Toto-bidet (Washlet) ovat teknisesti korkealaatuisia ja erittäin hygieenisiä bidee-malleja kaikkiin wc-tiloihin. Näiden bidee-mallien asennus ja puhdistus on helppoa, mutta käyttö vielä helpompaa ja vaivattomampaa. Elektronisen bideen käyttö sujuu helposti ja itsenäisesti kaikenikäisiltä. Bideen ansiosta et välttämättä myöskään tarvitse enää vessapaperia, jolloin kauppalistalta poistuu heti yksi ostettava asia.

Bidee. Bideen avulla huolehdit helposti hygieniasta.Bidet. Tunneituimmat bidet kuten TOTO, Bio Bidet ja Clean Sense myy Viudetta.

Biden voi yhdistää kaikkiin wc-istuinmalleihin

Biden yhdistäminen kaikkiin wc-istuinmalleihin tapahtuu helposti, sillä erityismuovista valmistettu wc-istuimen rengas ja kansi kätkevät sisäänsä automaattisen liikkuvan suihkusuuttimen. WC-bidet asennetaan wc-istuimen päälle, jonka jälkeen bidee on vaivaton ja huomaamaton käyttää. Tasaisen lämmin vesisuihku huuhtelee alapään ja halutessasi fööni hoitaa kuivaamisen miellyttävästi. Toimintoja ohjataan joko kaukosäätimellä tai laitteen sivussa olevilla ohjauspainikkeilla.

WC-biden käyttö on helppoa ja siistiä

Automaattinen vesisuihku on siisti ja vessapaperia säästävä keino kaikenikäisten intiimihygieniasta huolehtimiseksi. Invavessassa bidee on ehdottoman tärkeä apuväline, mutta yhtä lailla se sujuvoittaa arkea tavallisissakin vessoissa. Bidee-suihkut ovat suosittuja etenkin eteläisessä Euroopassa, mutta ne ovat yleistymässä nopeasti myös Pohjoismaissa ja Suomessa. Meille on tärkeää myös se, että asiakkaamme ovat varsin tyytyväisiä tuotteisiimme, joita ovat nykyaikaiset Bio Bidet, Clean Sense ja Toto-bidet (Washlet). Wc-bidee soveltuu erinomaisesti käytettäväksi koteihin, julkisiin tiloihin, hotelleihin, senioritaloihin, ryhmäkoteihin, hoivayksikköihin, sairaaloihin ynnä muihin vastaaviin kohteisiin. Tutustu tuotteisiimme kaikessa rauhassa. Jos mielenkiintosi heräsi, ota meihin empimättä yhteyttä ja tiedustele rohkeasti lisää laatutuotteistamme!

Maahantuonti ja myynti

Viudetta on bidet-tuotteiden maahantuoja, jolla on jo yhdeksän vuoden kokemus pesevien ja kuivaavien wc bideiden myynnistä. Tuotteemme Bio Bidet, Clean Sense ja Toto ovat käteviä apuvälineitä intiimihygieniasta huolehtimiseen. Ne huolehtivat alapesusta wc-käyntien yhteydessä, etkä tarvitse vessaan enää erillistä käsisuihkua tai vessapaperia. Viudettasta saat vastauksen kaikkiin wc-bideetä koskeviin kysymyksiisi, neuvomme biden asennuksessa ja kerromme mielellämme lisää tuotteista. Ota siis rohkeasti yhteyttä!